FEEDBACK/TESTIMONIALE

LEONiDAS

Deși interacțiunea mea cu acest domn a fost relativ scurtă și doar telefonică, aceasta a fost mai mult decât suficientă pentru a înțelege și descoperi ce om extraordinar se află “la celălalt capăt al firului” și pot spune cu toată sinceritatea că am rămas plăcut surprins de modul său de abordare a vieții în general iar toată conversația a fost atât intrigantă cât și provocatoare deoarece a reușit de la distanță să-mi deschidă ochii mult mai bine și mai rapid decât toți specialiștii pe care i-am întâlnit în decursul vârstei mele de 33 de ani.
A spune că această ființă posedă o mentalitate remarcabilă, un caracter excepțional, o personalitate minunată și că per total este un om deosebit, de nota zece, un om cult, descuiat, citit, competent, cultivat și de admirat, care spune lucrurilor pe nume…sincer, acestea ar fi niște afirmații modeste.
Ce să mai…jos palaria și no comment.

Cu respect,

G.G.

G.U.

Sunteti printre putinii profesori de la care avem ce invata. Regret ca timpul petrecut a fost asa de scurt dar sper sa pun cat mai multe lucruri invatate in aplicare. Multumesc mult !

V.M.

Domnule, Petru, am cautat sa fiu cat mai vizibil cu respectivul comentariu al meu! Indrum toti tinerii sa va urmareasca din deaproape, deoarece tara si globul asta pamantesc are nevoie de dumneavoastra! Oameni cu valori morale si coloana vertebrala! Va multumesc inzecit pentru acea ora jumatate de discutie productiva si educativa, din care am tras multe constientizari. 🙂 Din nou,sper sa fiu vizibil pentru persoanele ce cred ca oamenii de valoare nu se gasesc usor. Il avem oameni, buni, e aici! Luptam pentru a duce educatia sanatoasa in casele familiilor. Va iubesc pe toti.

G.

Va multumim domnule profesor! Dumneavoastra ati fost extraordinar de generos cu noi fiindca ne-ati impartasit cate putin din cele ce le stiati! Continuati sa faceti asta, sunteti o persoana demna de respectat si admirat! Va multumesc din nou!!! Seara buna 🙂

P.

Aveți exprimări,perspective,descrieri drept de admirat și urmărit,este puțin spus…Tot respectul! Vă doresc succes în continuare,cu tot ceea ce faceți!

A.T.

Se spune ca fiecare persoana cunoste la un moment dat in viata pe cineva care sa il calauzeasca si pe care il considera mentor. Unii traiesc toata viata cautandu-l. Eu l-am gasit si este domnul Petru Ionescu-Caibulea. Astazi o sa vorbesc despre un astfel de om care are puterea sa transmita sentimente pure si sa schimbe atat viziunea despre lume cat si principii de viata. Cursul educatie media nu a fost doar un izvor nesecat de informatii ci m-a ajutat sa ma descopar, sa imi dau seama cine sunt si cine pot fi. Cu fiecare ora imi dadeam seama ca devin mai buna si ca imi dezvolt anumite mecanisme de gandire. Incurajez fiecare student sa aiba ocazia sa aiba macar o simpla discutie cu acest profesor pentru ca isi va da seama ca este o persoana cu adevart minunata. Cursul domnului este ca un serial bun. Exista seriale pe care le incepi si nu vrei sa se mai termine pentru ca te indragostesti de ele inca din prima clipa si te superi mult cand se termina. Cursul domnului este cel mai tare serial la care poti paticipa.

Ek.

Bună seara, domnule Ionescu-Caibulea. Numele meu este Ek și am 24 de ani. Vă urmăresc de la începutul pandemiei, încă de la primele videouri postate și vă mulțumesc că vă faceți timp. Generația mea are nevoie de modele ca dumneavoastră. Vă apreciez foarte mult și aș vrea să vă aud vorbind pe cât mai multe subiecte, mă inspirați. Văd că nu aveți foarte multe vizualizări, însă tind să cred că pentru această mâna de oameni, chiar faceți diferența. Schimbați vieți. Tot respectul. O seară bună!

A.B.

O viata frumoasa si implinita va doresc, d-le profesor! Din cand in cand imi aduc aminte de dvs. si uneori chiar zambesc din coltul gurii. Chiar si atunci cand revizuiesc situatiile incomode sau intrebarile jenante pe care mi le puneati. Tarziu am inteles rolul metodei dvs. Astazi va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa descopar mocirla care o aveam in cap si ca m-ati incurajat, astfel, sa aflu cum s-a acumulat. Intr-adevar orele de curs cu dvs. au fost cel mai bun lucru de care am avut parte la facultatea de design. Si cum de mult vroiam sa va transmit aceste ganduri, acum pare cea mai buna ocazie ca sa o fac. Un mare MULTUMESC inca o data, d-le Caibulea!

Emi C.

Va deranjez si eu cu o intrebare. Cand pot veni la cursurile dumneavoastra? Doresc sa va revad. Si sa ma invatati. Va rog frumos sa ma anuntati daca aveti workshopuri sau conferinte. Chiar imi doresc sa va ascult

I.A.

Feed back la discutia cu M. dublat de coloana sonora: „discutia incepe, se supun adevarurile, se dau solutiile, curg lacrimile, muzica e tensionata, se creeaza un spatiu in care se spun vorbe intelepte , apar revelatii, se sterg lacrimile, apar ideile despre cum se vor rezolva problemele, urmeaza o muzica cu un ton optimist, incarcat de speranta nestresata, vivace, un ton ce sugereaza atmosfera noilor inceputuri, apoi discutia continua si incepem sa gandim si devenim mai abili, mai antrenanti prin ceea ce intrebam, am stabilit niste noi adevaruri morale, se afla puritatea, un ton light si alert, urmeaza o vibratie care se indreapta spre maturitate, prezinta profunzime, deschiderea spre un nou tarm, un fel de noua tensiune care ne da curajul sa descoperim si singuri, apoi un ton matur grav, cu vagi tonuri de nostalgie, dar cu adevarul si realitatea in glas”

R.C.

Bună ziua domn profesor, cum v-am mulțumit prima dată pentru sfaturile pe care mi le-ați dat, vreau să vă mulțumesc încă odată! Doar ce discutam cu unul dintre colegii mei de la facultate și din vorbă în vorbă mi-am reamintit că dacă nu erați dumneavoastră probabil nu eram acum aici, am făcut un al doilea pas, am plecat de la hotelul din varful muntelui și acum sunt pe vas de croaziera în Vienna, urmează după examenele de aici să mă îmbarc pt sezon, pentru mine e un pas enorm avand în vedere ca am plecat in alta tara și am realizat încă odata ca probabil dacă nu aveam discuția cu dumneavoastră atunci încă eram acasa cu părinții și nu îmi ieseam

din rutină. Vă mulțumesc din suflet! Sper să am vreodată ocazia să vă întâlnesc🤗

E.P.

Cadoul meu pentru dumneavoastra astazi, este Recunostinta! Il rugam pe Dumnezeu sa imi scoata o persoana in cale, care sa ma ghideze deoarece ma simteam pierduta in totalitate. La scurt timp ati apartut. Ati contribuit semnificativ la evolutia mea si m-ati sustinut sa pun o baza solida, pe care sa pot construi. De fiecare data cand ma uit in spate, la traseul parcurs, zambesc, deoarece am avut parte de cei mai minunati mentori. Sunteti in sufletul meu. Multumesc ca ati contribuit semnificativ la evolutia mea. La multi ani voiosi, domn’ profesor!

La multi ani, OM Petru!

C.E.

Stiu ca participarea la cursurile de la Universitate se fac pe baza de cerere aprobată, insa cand as putea participa macar la un curs de al dumneavoastra? Cu permisiunea dumneavoastra as dori sa particip la cursurile din cadrul Universitatii

A.I.

Buna seara. La multi ani de onomastica, domn’ profesor! Iertati-ma ca nu v-am mai cautat de mult timp… Desi va am in suflet si ma gandesc la dumneavostra cel putin saptamanal am tot amanat mereu sa va sun si s-au facut aproape, cu rusine realizez, doi ani. Nu v-am uitat, n-as putea. Imi este dor de serile>noptile de Comunicare din facultate cum si dumneavoastra am vazut ca va este si, sunt sigur ca nimeni din colegi nu v-a uitat ci, asa cum ati spus intr-o postare, nu-si verifica prea des sufletul. Va imbratisez cu drag!

D.N.

Bună ziua domn profesor! Ma bucur ca am avut parte sa fac ore alături de dumneavoastră! Am căpătat încredere de a ma exprima fără frica😁 păcat ca in loc de ceva util, practic, se oferă ore in plus altor discipline (parțial inutile, din punctul meu de vedere)! Dar asta este! Va doresc multa sănătate si mult spor in ceea ce faceți! O zi frumoasa!

E.C.

Buna ziua domn profesor!

Cand aveti timp pentru o intrunire cu niste studenti la o plimbare prin parc? Pentru a pune diferite subiecte in discutie,de la arta negocieri pana la limbajul nonverbal. Sunt tineri studenti,din diferite domenii precum publicitate, asistenta sociala, psihologie. Ne dorim sa ascultam sfaturile si experienta dumneavoastra.

A.T.

Buna dimineata Domnule Profesor, Voiam sa va multumesc frumos din nou! Pentru prima data in ultimele luni, ma simt mai relaxata… Va multumesc pentru sfaturi… Am reusit sa rezolv „situatia” care ma enerva azi dimineata 🙂 Multumesc frumos!

A.M.P.

Mi-e dor de cursul DVS!

E.A.

Si vreau sa va multumesc inca odată, am o perioada mai buna ca niciodată de cand mi ati deschis ochisorii mai bine!

S.N.

Buna dimineata! Iata o sesiune de lucru surprinzatoare! Desi a fost prima intalnire, discutiile purtate au fost pline de continut! Subiecte neasteptate, discutii spontane, perspective noi si interesante puncte de vedere, intr-o atmosfera ce fascineaza prin normalitatea pe care toti ne-o dorim!

Invit cu caldura pe toti colegii de an sa ni se alature acestui program optional… fara de care nu se poate! Activam in noi un potential de care nu suntem constienti.

Este cu adevarat o materie pretioasa!

L.C.

Mulțumim, domnule profesor Petru Ionescu-Caibulea!

Acest curs interactiv oferă studenților prezenți posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de comunicare, atât în plan profesional cât și în plan personal.

C.H.

Cand va ascult vorbind parca imi ascult vocea interioara.. cea brutal de sincera. Pentru mine sunteti o oaza de liniste si va multumesc ca existati.

A.T.

Va multumim frumos pentru toate recomandarile si sfaturile primite! A fost / este un curs extrem de interesant, fascinant si care cu siguranta ma va ajuta in dezvoltarea personala si profesionala! O seara frumoasa!

C.D.

Consider ca decizia mea de a participa la acest curs a fost foarte inspirata. In primul rand este ceea ce caut si anume calea spre o comunicare eficienta, dar si cresterea increderii in mine, respectiv curajul de a ma exprima corect in orice situatie. In al doilea rand sunt incantata de modul de predare, un curs deschis, cu exemple concrete, deci o oportunitate de a invata lucruri noi si de a ma dezvolta atat personal cat si profesional. De asemenea, doresc sa-i multumesc domnului profesor pentru rabdarea de care a dat dovada si modul inedit de predare.

C.D.

Azi după Sfânta Liturghie.🙏

Mulțumim domnului profesor universitar Petru Ionescu-Caibulea pentru susținere, discuțiile cu părinții și jocurile distractive.

Slava Lui Dumnezeu pentru toate!

V.M.

Va multumesc inca odata pentru ajutor. Am emotii, e pentru prima oara cand am emotii pentru spectacolul asta. Am mai regandit niste momente din perspectiva asumarii unui gand in spatele fiecarei replici. Sunt atat de nerabdator sa repet azi cu colegii mei si sa vad daca o sa imi iasa!

S.D.

A fost o intalnire foarte productiva! Am descoperit multe lucruri noi despre mine si multe greseli pe care le faceam in transmiterea unui mesaj.

Abia astept urmatoarea intalnire!

N.M.S.

Buna dimineata! Cu bucurie!

Am avut o intalnire aparte: teorie, practica si imaginatie!

Invatam, cumpanim si avem curaj!

Va multumim Domnule Profesor!

D.C.

Mulțumim domnului profesor universitar Petru Ionescu-Caibulea pentru susținere, pentru dragostea oferita și cursurile pentru dezvoltare personală. 🙏

E.N.

Eu stiu ce ii las moștenire fiului meu! Multumesc!

C.D.I.

Mulțumim frumos domnule profesor pentru tot și toate cele împătășite copiilor din comuna noastră .

Vă reașteptăm cu drag .

M.P.

Ce suflet aveți. Am citit Moromeții, am văzut și filmul. V Rebenciuc e absolut genial. Tot respectul ptr dvs.

P.P.

A fost și frumos și greu. Plecam cu învățăminte pentru toată viata. Va multumim!

A.T.

Domnule Profesor, noi va multumim pentru tot ce ne-ati invatat! Va multumim pentru tot timpul pe care ni l-ati alocat!

N.S.

Va multumim pentru că n-ati învățat să respectam viata, să dam mai mult decât se așteaptă de la noi, să fim buni, să fim liberi, să mergem mai departe orice-ar fi, să cumpănim, să iertam, să avem curaj, să ajutam oamenii si să visam!

A.S.

Buna seara!

Ieri m-am abonat pe youtube la canalul dvs si am inceput sa ascult de la inceput.

Mi s-a facut foarte tare dor sa va vad. De mai demult nutresc gandurile de a va revedea candva. Din facultate am un mare respect pentru dvs si pentru ceea ce faceti

C.E.

Sper sa va intalnesc anul ce urmeaza, sa va ascult invataturile. De fiecare data cand veneam la cursurile dumneavostra, mintea imi era mai limpede si mai linistita. Va multumesc pentru asta si sper sa mai am acesta ocazie de a va asculta. Toate cele bune, domn profesor.

A.R.

Va admir munca si va stimez, domnule profesor! Dumnezeu sa Va Ajute in continuare!

K.

Foarte calitativa informatie in cadrul videoclipurilor dumneavoastra. Va multumesc pentru perspectiva, aveam o usoara carenta in acest context.

C.H.

Buna ziua! V-am urmarit in video-urile Q&A 1+2 si am adorat ceea ce ati spus despre parinti si despre faptul ca ei au doar obligatii. Dintre toti oamenii cu care am discutat pe tema asta, doar dvs si mama ati fost de aceeasi parere cu mine. Ati spus lucrurile cu aceleasi cuvinte cu care am incercat sa-i explic si sotului meu aceasta situatie. Minunat si superb si ma bucur mai mai exista oameni cu gandire dreapta.

Corina

Sunteți un om extraordinar. Am descoperit oameni cărora le am dat inimi și au limitat com. Nu merita inimi. Sunt atentă. 🙏

I.D.

,,Unele lucruri e bine să rămână neschimbate .”

Domnule Profesor cand aveți vreme tâlcuiți si cununa ce stă pusă între ghilimele .

Mulțumesc !

A.S.

Eu cred ca sunteti o rotita foarte importanta din acest sistem de formare al universitatii. Altfel se rezuma totul la genul ala de cursuri pe care le platesti sa le faci sa iti iei o diploma.

R.Ș.

Un om foarte bun si intelept . Ii multumesc foarte mult pentru ajutor si pentru sfaturi . Este un om foarte deschis si cauta sa te ajute in profunzime , nu doar de suprafata . Un om de nota 10. Multumesc foarte mult pentru ajutor va apreciez !

C.F.

Nu pot sa incep cu nici un salut ! Pot doar sa va zic am o ora de cand plang , singur si ma descarc tare tare de tot , ceea ce nu am facut in toti anii mei de viata ! nu am reusit sa plang oricat de mult mi-as fi dorit !!!! am ascultat videourile Q&A 2 si 3 si pot sa zic doar ca , caldura parinteasca si felul in care ati vorbit m-a facut sa dau afara toate nemultumirile ,frustrarile si m-am simtit imbratisat foarte strans de dumneavoastra !!!! ca si cum ati fost aici si am fost strans in brate asa cum nu am fost niciodata ! sunteti extraordinar !!! Va MULTUMESC mult de tot !

C.N.

Efect garantat! Autentic, marcă Petru Ionescu-Caibulea!

Te îmbrățișez cu toată dragostea și prietenia!

A.S.

Domnule, aveți tot respectul din lume pentru ce ați spus, rar o minte ca a dumneavoastră.

V.D.

Sunteti minunat!🥺🙏🙏🙏❤💯💯

P.I.

Sunteți un om extraordinar, nu îmi vine sa cred ca am dat de dumneavoastră pe Tik Tok, aplicatie pe care o consideram doar pentru “entertainement” acum va ascult in timp ce fac diferite lucruri prin casa (in loc sa ascult muzica). 😌

A.D.

Genial ca de fiecare dată. Iubesc clipurile tale! 😲😲❤

Ch.

Mi-ati facut seara atat de frumoasă cu acest videoclip! 😭 Keep it up!

T.L.&F.T.

Domnule profesor, fără supărare, acum vedem și noi o latură amuzantă a d-voastră, care vă „șade” tare bine! 🤗

B.C.

Aș vrea să vorbesc cu dumneavoastră între patru ochi!!!

U.C.O.

Meriti tot respectul meu.

M.S.

Părerea mea este că aveați dreptate, compararea copilului e un cancer, dar cam toată societatea umană este construită pe compararea oamenilor. Rare ori, oameni se consideră egali, și de multe ori oameni se consideră superiori sau inferiori. În orice caz, cred că e foarte greu să mai schimbi ceva în gândirea adulților, pentru că mintea lor este deja formată, ceea ce trebuie schimbat, este mentalitatea copiilor, pentru a nu avea această gândire. Mă bucur enorm că dumneavoastră gândiți așa, și că încercați să faceți ceva, dar personal cred că generația dumneavoastră (mă refer în mare, la adulți) nu mai prea poate fi schimbată. Mulțumesc pentru toată experiența de viață pe care ne-o oferiți. 😊

A.P.

Doamne cât de mult îmi doresc ca tinerii noștri, copii noștri să aibe cât mai mulți profesori ca dumneavoastră. Dumnezeu să vă ajute în tot ceea ce faceți! Avem nevoie de oameni ca dumneavoastră!

N.

Esti o persoana minunata continua ne esti de mare ajutor.

Edi P.

Te ador.

A.

Buna ziua V-am descoperit acum 10 minute pe tik tok si am stiut imediat ca vreau sa stiu mai multe In primul rand felicitari pentru mesajul pe care il transmiteti ,din pacate nu sunt multi adulti (in jurul meu cel putin) care gandesc ca dvs. Vreau sa va intreb: Ce carti recomandati pentru dezvoltare personala? Ce activitate poate? Aveti sfaturi pentru tinerii la inceput de drum in ce priveste facultatea/cariera? Pareti un om bine informat si bine intentionat. Sper sa continuati sa postati si sa inspirati noile generatii

D.U.

Buna ziua.Sunt un elev de clasa a 9-a din Cluj. Si ma intrebam daca ati putea intra intr-o seara intr-o convorbire video cu mine si sa ducem o conversatie. Va urez toate cele bune si astept un raspuns.

P.R.

D.N.

Abia aștept să văd mai multe clipuri de la Dvs!

A.P.

“Începuturi”

Începuturile unor idei, gânduri sau noțiuni de/despre viața, ale unui om drag sufletului meu, alături de care am dezvoltat omul din mine si personalitatea lui.

Cu stima, al dumneavoastră fost student, va mulțumește pentru aceste “Începuturi”.

M.V.

Tipul de content pe care l-aș asculta cu orele. Mulțumim!

I.C.

Felicitari, domn’ profesor!! Superb inceput 🙏 sa fie cu cat mai multe impartasiri.

B.G.

Super tare!

P.

Am venit de pe Tiktok și mă bucur că v-am găsit! Spuneți lucruri foarte interesante și adevărate, vă respect pentru asta.

Ak.S.

Interesant… FELICITARI

W.R.

Felicitări pentru această lecție frumoasă!

Ș.A.

Bună ziua, sunt cadru didactic, in primii ani de activitate. Am privit câteva videoclipuri și am ajuns la concluzia că avem o mentalitate foarte asemănătoare legată în special de auto-impunerea acestui respect al copilului. Problema este ca sunt in al 3-a an de activitate și începeam să îmi pun problema dacă eu gândesc corect, daca nu sunt prea „moale” și multe altele. Toate acestea din cauza atitudinii multor colegi care inca consideră că respectul copilul se impune, nu se câștigă. Concluzie – mă bucur nespus că v-am găsit canalul și o sa incerc sa distribui și altor colegi postările dumneavoastră. E de ajuns o sămânță de îndoială în propriul comportament și poate va conștientiza mai multa lume despre atitudinea pe care trebuie sa o avem față de elevi. O zi buna !

S.G.

Si eu am venit de pe tiktok. Si m-am identificat cu situatia respectiva, eu fiind copilul prins la mijloc. Mi-a placut foarte mult ceea ce ati spus. Tot respectul🙏

B.B.

Felicitari! Foarte mult adevar, foarte bun videoclip! Multa apreciere din partea mea!

C.M.

Puteti discuta va rog si despre părinții toxici care își însușesc succesul sau reusita copilului desi au existat reproșuri anterior până a se ajunge la succes, iar dacă are loc un eșec atunci se considera făcuți e râs, pun la pământ copilul ( care este de fapt un adult ) si il descurajează.

V.C.S.

Deci nu cred că există cuvinte să descriu ceea ce simt și ceea ce cred.. efectiv plâng și trăiesc un amalgam atât de larg de sentimente.. Am crescut cu un ‘tată’ abuziv și mereu am auzit: ‘da dar e tatăl tău, nu contează altceva’ și trăiesc și mă lupt cu repercusiuni crunte din cauza lui și a comportamentului lui și este pentru mine incredibil că aud ceea ce eu nu am avut dreptul niciodată să cred macar, nu mai zic de afirmat. Nu vă pot mulțumi îndeajuns și nu am cuvinte efectiv să descriu ce simt sau ce gândesc. MULTUMESC.

A.M.

Pur si simplu va ador, sunteti minunat🙏👏👏👏

R.P.

Buna ziua! V-am vazut fara sa vreau pe instagram (cineva distribuindu-va clipul) si am ramas impresionat. V-ati castigat un abonat. Tineti-o tot asa! 🙂

M.S.

Mult respect pentru omul asta.

E.T.

Am venit de pe tik tok. Buna treaba, domnule. Continuati prin ceea ce faceti. Spuneti lucruri ce nu doar ca trebuie sa le auda toata tara ci toata lumea. Faceti o treaba excelenta.

M.

Felicitări pentru inițiativa de a deschide un astfel de subiect!

C.S.

Acel dislike este o mama blonda care a început să plângă și picătură ei a căzut pe butonul de dislike. Tine-o tot așa.. încearcă să încarci videoclipurile astea pe mult mai multe siteuri ca toată lumea să știe despre greșelile etc. lor

X.D.

Am venit de pe Tiktok. Vreau sa va spun ca faceti o treaba foarte buna si aveti dreptate. Foarte interesante videoclipurile dumneavoastra!

V.B.

Share ca sa se deștepte lumea😊

P.

Este adevărat!!

Z.

Este foarte adevarat!

O.S.P.O.

Foarte bine spus. 🙂

A.S.

Foarte adevărat! Dumnevoastră aveți foarte mare dreptate!

A.S.

V-am descoperit pe tiktok Acum m-am abonat la canalul dumneavoastra de Youtube. Va rog, continuati, avem nevoie de oameni ca dumneavoastra!

M.

bravo , tot ce pot spune in legatura cu ce ati spus in acest video , sunt niste lucruri foarte adevarate si neglijate de multa lume, sunteti unii dintre putinii oameni care chiar constientizeaza aceste lucruri si chiar mi-as dori sa am un profesor ca tine, esti foarte bun , tine-o tot asa si chiar daca nu asta e scopul tau mai multa lume va afla de tine , iti multumesc personal pentru ca ti-ai luat din timpul tau pentru a ajuta putinii oameni care te urmaresc , bafta in continuare!

P.

Mulțumesc că mi-ați clarificat gândurile! Simțeam că asta vine ca o plată din partea planetei, dar nicio persoană din jurul meu nu putea să-și asume acest fapt, iar eu am crezut că e doar în capul meu. Și mulțumim pentru toată informația depusă pe acest canal, foarte interesantă!

M.F.

Mult respect! Frumoase dar si aspre adevaruri!

C.

Finala a fost un moment extraordinar,din care am invatat multe.Am inteles ce inseamna un orator,ce inseamna sa tii un discurs din suflet,care sa ajunga spre sufletul publicului,cat de mult conteaza sa existe cineva care sa te invete anumite tehnici folositoare in fiecare clipa din viata,am invatat ca un adevarat ORATOR,este urmat.

O.P.

Finalul a fost o poveste. Stiti cum se spune ca cel mai puternic invinge? Nu e adevarat. Toti am fost invingatori. Toti am muncit. Eu am reusit sa imi adun toate fortele si sa arat tot ce e mai bun. Meritul e al domnului profesor. Oratoria se invata cu pasi mici si grei. Drumul e greu dar merita sa lupti. Doare, dar satisfactia de la final nu se compara cu nimic.

Va multumesc pentru aceasta sansa.

A.G.

Am castigat!

Cu totii am castigat. Nu doar medalii si diplome. Au fost si ele.
Mai presus de toate, am castigat o experienta rara, daca nu chiar unica in Romania.

Am dobandit cunostinte de prima mana si sansa de a le demonstra pe viu.
Am impresionat prin originalitate, creativitate si curaj. Ne-am bucurat de o simbioza perfecta intre pregatire de calitate si libertate de expresie.

Suntem prima generatie de oratori! Si suntem mandri.

In aceste saptamani ne-am pregatit individual, fiecare si-a exploatat si accentuat calitatile, si-a netezit micile scapari si imblanzit teama de vorbit in public. Nu stiam ce fac ceilalti, cum se descurca, despre ce o sa vorbeasca. Rezultatul a fost o supriza dintre cele mai placute si o competitie redutabila.
Am facut toti sacrificii, noi (cei 5 concurenti) domnul profesor si minunata lui echipa, dar in final noi toti suntem cei care am avut de castigat. Felicitari tuturor!

Multe lucruri sunt frumoase. Si multe sunt folositoare. Dar putine sunt cele care le au pe ambele.
OratWar este unul dintre ele.

Asa ca ii dorim sa creasca si sa cucereasca tot mai multe inimi.
Acesta a fost doar primul pas.

The show must go on!

A.G.

Ziua 10
A venit si ziua cea mare!

E ultima zi de training. Plina de pregatiri, repetitii, agitatie si aranjamente de ultima ora.
Emotiile inca nu s-au instalat. Pun asta pe seama faptului ca nu realizez ca maine are loc finala.

Maine se vor vedea rezultatele muncii din ultimele saptamani. Maine demonstram ca oratorii nu se nasc, ci devin.
Maine aratam ca suntem prima scoala de oratorie. Maine ne batem in cuvinte. Maine ne propunem sa starnim ropote de aplauze, sa incingem spiritele, sa cucerim publicul cu idei si sa-l intoxicam cu entuziasm.

Nu avem nevoie de noroc, am muncit cu totii prea mult ca sa ne bazam pe mofturile si toanele lui.
Mizam pe cunostinte, un mentor de exceptie, antrenament viguros si multa, multa vointa.

Sa inceapa spectacolul!

A.G.

Ziua 9
Ultimele pregătiri.

Unele cuvinte sunt moi, altele acide, unele te fac să te îndoieşti, altele te îmbărbătează, unele distrug, altele înalţă.
Dar toate sunt la fel de golaşe dacă nu le smulgi de pe hârtie şi cu glasul le dai drumul în aer, le faci să zboare.

Un cuvânt poate fi golit de sens sau se poate îmbogăţi doar din felul cum e rostit. Este emoţia din spatele lui care îi dă sens, viaţă şi caracter.

Pentru ca mesajul să fie livrat, discursul trebuie să fie dominat de o emoţie.
Pentru a-şi atinge scopul, cuvintele, gesturile, mişcarea scenică, tonul trebuie să fie congruente, să adauge strat după strat şi să se completeze într-o elocventă simfonie.

A.G.

Ziua 8
Din nou în amfiteatru.
Studiez terenul şi încerc să mă adaptez.
Încerc să-mi imaginez sala plină: este pe cât de copleşitor, pe atât de provocator.

Vreau să iasă totul bine.
Fiecare parte din discurs este esenţială. Vocea trebuie să ajungă pretutindeni la fel de clară. să alunge plictiseala, să înlăture orice l-ar distrage pe ascultător. Să ajungă la ureche, să treacă prin minte şi să se oprească în inimă.

Scopul nu e să forţăm şi nici măcar să convingem: e să cucerim!

A.G.

Ziua 7
Azi am făcut primii paşi în arena de luptă a oratorului: amfiteatrul.
Peste numai 4 zile aici se va dezlănţui războiul oratorilor: OratWar-ul.

În acest război unde gloanţele sunt cuvinte, artileria lansează argumente şi fronturile se bat în idei, regulile rămân aceleaşi: nu contează cât de puternice ai armele, ci cât de bine ştii să le foloseşti.

A.G.

Ziua 6
Tonul oratorului trebuie să fie acelaşi cu tonul discursului. Mişcarea şi vocea completează şi dau sens cuvintelor.

Toate instrumentele pe care le deţinem şi cele pe care le-am dobândit la curs şi am învăţat să le stăpânim, toate se adaptează tipului de discurs. Pentru că vreme de câteva minute, oratorul şi mesajul său vor fi unul şi acelaşi.

A.G.

Ziua 5
Gata şi ultimele retuşuri la discurs (partea scrisă).
Începem lucrul la partea de prezentare.

Pe hârtie, discursul nu e mai mult decât un text, o lectură, o argumentare.
E rândul oratorului să dea viaţă cuvintelor, să inspire şi să mobilizeze.

E.R.

A avut loc si finala. M-am simtit mult mai bine decat credeam pe scena si dupa ce am terminat discursul mi-am dat seama ca as mai putea, ba chiar as mai vrea sa fac acest lucru de nenumarate ori.

A fost o atmosfera foarte calda, cu oameni faini, de la juriu, la public si la echipa minunata care a organizat proiectul.

Dupa toata experienta Oratwar ma simt mult mai stapana pe mine si mult mai atenta la ce zic si mai ales mult mai atenta la modul in care spun lucrurile. Mi-a placut faptul ca am vazut foarte multa implicare din partea echipei si dorinta ca totul sa iasa foarte bine, atat pentru noi cat si in ceea ce priveste relatia cu publicul.

Multumesc domnului profesor si intregii echipe pentru experienta faina de oratwar!

S.P.

Ultimul feedback:

In timpul finalei m-am simtit ca intr-o mica familie. Desi au fost mai putini oameni decat ma asteptam, poate a fost mai bine asa. Astfel, toata lumea a putut sa contribuie si domnul Caibulea a putut face un workshop despre oratorie cu majoritatea celor prezenti in sala.

Ca si element organizatoric ma bucur ca din juriu au putut face parte oameni cu experienta in acest domeniu.

Ii urez succes domnului profesor si ajutoarelor dansului in acest proiect si in viitoarele proiecte ce vor urma.

S.P.

Astazi am continuat cu ultimele pregatiri pentru finala. Ne apropiem cu pasi rapizi si suntem curiosi sa vedem rezultatele muncii

S.P.

Prima repetitie din ultima saptamana de curs s-a terminat.

Astazi am descoperit ca nu exista motive logice pentru care sa-ti fie frica de public. De abia astept ziua de maine 🙂

E.R.

Am avut prima repetitie full in amfiteatru. Incepem sa ne dregem vocile si sa facem eforturi din ce in ce mai mari pentru ca suntem…pe ultima suta de metri (inca nu vreau sa ma gandesc la asta).

S.P.

Astazi am avut prima repetitie in amfiteatru. Domnul profesor mi-a aratat cateva exercitii de oratorica pentru a-mi imbunatati discursul si de acum suntem in linie dreapta catre finala concursului de oratorie.

Cum spunea si un coleg de-al meu de mai sus, sedintele de training trec prea repede cu domn profesor si parca mi-as dori sa fi avut mai multe astfel de pregatiri.

E.R.

De abia acum realizez ca mai e doar o saptamana si o zi pana la final si ca avem nevoie de mai multa concentrare pe ceea ce facem. Am fost si in amfiteatrul unde va fi concursul si trebuie sa recunosc ca mi l-am imaginat plin de oameni…emotiile vor trece si noi vom trece usor si cu multa incredere la adevarata oratorie.

O.P.

Nu e lucru usor sa vorbesti in public . Cu siguranta mi -am dat seama de asta azi. Am inceput sa lucram intr-un ritm alert . Si se vad rezultatele . Totul se schimba cand vorbesti intr-un amfiteatru. Vocea e actorul principal aici. Te ajuta si limbajul corporal , mimica fetei dar nu in ultimul rand , disciplina de sine.

F.C.

Ultima intalnire a fost reprezentata de motivatie.Este minunat cand cineva incearca sa-ti dea un feedback pozitiv,sa te motiveze pentru a fi din ce in ce mai bun.Sunt de acord ca pentru a ajunge un bun orator,depinde de fiecare,cat munceste,cat se pregateste,cat de mult este motivat…dar pentru a ajunge un bun orator este nevoie si de un model,de un exemplu demn de urmat,cu o experienta precum a domnului profesor.Imi doresc sa nu se termine aceste ore in care am invatat multe lucruri care ne vor ajuta pe parcursul vietii!

O.P.

Ultima intalnire : iti refaci speech-ul de 5 ori, te enervezi ca nu iese si incerci sa dai tot ce e mai bun din tine si sa functionezi la maxim. . Si abia acum iti dai seama , dupa mai mult de jumatate de drum, cat de greu e sa vorbesti in public.

A.G.

Ziua 4
Oratorul şi actorul sunt mai mult asemănători decât diferiţi.
Hainele, machiajul şi frizura nu fac din Horia Hamlet şi din Maria Macbeth. Ele contribuie, dar sunt departe de a transforma. Metamorfoza actorului se vede la exterior, însă porneşte dinauntru.

Să te îmbraci şi să te porţi ca altul nu te face acel cineva dacă nu şi simţi ca el. Actorul nu ştie să se “prefacă”, ştie să devină. Să se uite pe sine şi să facă loc personajului. Se goleşte de propriul conţinut, de propriile gânduri şi emoţii şi îşi pune chipul în slujba altcuiva, ca un posedat.

Oratorul e posedat de o idee. În faţa mulţimii întruchipează ideea, tot ce face este expresia ei. Gura îi spune povestea, mâinile îi pictează tabloul.
Gesturile oratorului încetează să-i mai aparţină, personalitatea e amânată.

Ideea care schimbă e ideea vie.

A.G.

Ziua 3
Oratorul nu e corect, e mişcător.
Sigur că trebuie să argumenteze, dar înainte de toate, trebuie să emoţioneze.
Chiar dacă vorbeşte despre şaibe, piuliţe, melci şi euglene îţi va deschide mintea şi inima către ele, îţi va arăta cât de goală e viaţa ta fără ele.

Un bun orator nu e un bun vorbitor, e un om simţitor. Înainte de a deschide gura el cască ochii şi priveşte din unghiuri nebănuite.
El nu vorbeşte cuvinte, el trăieşte stări, nu transmite doar idei, împărtăşeşte emoţii, nu ţine predici, el spune poveşti, nu face morală, el propune soluţii.

A.G.

Ziua 2
Liniştea spune multe!
E grăitoare, e tensiune, e suspans şi mister.
Folosită cum trebuie e ca un meci de box legat la ochi: nu ştii de unde vine următoarea lovitură.

Oratorul nu doar vorbeşte. Trebuie să ştie să şi tacă. Dar el tace doar cu gura. Corpul, chipul, ochii vorbesc fără cuvinte, vorbesc neîncetat.
Când oratorul face o pauză e ca şi când în timpul furtunii vezi un fulger şi aştepţi tunetul, ştii că vine dar de fiecare dată te surprinde.

E.R.

Stergi, modifici, stergi iar. Pe masura ce ne apropiem de sfarsit emotiile se dubleaza. Speech-ul trebuie sa fie perfect, insa ceea ce face ca un speech sa fie ridicat la rang de arta este modul in care este spus. In acest sens ce se aplica in cazul acesta este vechea vorba :,, Repetitia este mama invataturii.”

S.P.

Astazi am avut o noua intalnire cu domn profesor.

Am discutat pe scheletul discursului meu si despre caracteristicile care ma definesc pe mine ca orator. Am incercat sa cautam impreuna care este acel ceva care imi apartine astfel incat sa-l transpun in discursul meu.

Astept cu nerabdare urmatorul training.

S.P.

Cred ca domn profesor incearca sa ne testeze puterea convingerilor noastre, probabil cu cat ele sunt mai puternice, cu atat mesajul transmis publicului va cuprinde mai mult atasament, mai multa emotie, pe scurt, va fi mai puternic.

Imi place enorm de mult sa lucrez cu dansul si cred ca are abilitatea de transforma pe oricine doreste cu adevarat intr-un orator desavarsit.

M-ar incanta mai mult daca ne-ar explica mai in detaliu metodele sale de lucru. As simti ca, explicandu-si metodele, in loc sa fiu indrumat spre o poteca (care cu siguranta duce catre ceea ce caut) as fi indrumat catre un drum pavat si poate si luminat.

E.R.

Nu credeam ca voi fi capabila sa ma concentrez pe fiecare cuvant, pe fiecare fraza pentru ca totul sa fie trasmis cum trebuie. Totul necesita mult exercitiu, multa rabdare si mai ales multa vointa. Aceasta este lectia pe care am invatat-o in ultimele 2 sedinte. In plus, imi dau seama pe zi ce trece, tot mai mult, ca totul e emotie in oratorie…e singura sansa!

O.P.

Ce facem noi la Oratwar e de trăit şi nu de povestit . Sunt la jumătatea drumului şi încep să se vadă “efectele” : speech mai bine închegat , vorbire corectă , persuasiune in discurs , dar poate cel mai important : faptul ca am ieşit din zona de confort . Multumesc d-lui profesor .

O.P.

Oratoria din cărţi nu e oratorie în realitate. Asta învăţăm noi aici . Da, m-am bâlbâit eu la început , dar ies de fiecare dată din seminar cu mai multă disciplină, motivaţie şi încredere în sine.

F.C.

Totul devine mai intens.Aceste ore m-au ajutat sa-mi formez anumite conceptii,sa descopar lucruri pe care nu le stiam.Totul este fascinant,iar timpul trece atat de repede.Respectele mele domnului profesor!

O.P.

De multe ori a vorbi cu cineva inseamna pentru mine o provocare. De ce? Vreau sa stiu ca pot sa transmit cum trebuie ceea ce simt , ceea ce stiu . Si aici intervine problema : am fost oare prea banala ,prea ostila , a inteles cel din fata ceea ce voiam sa spun ? Comunicarea reprezinta liantul social . Insa nu se rezuma totul la cantitatea de informatii ce o transmit , ci la felul cum o transmit . Modul in care iti spui cuvintele inseamna pentru mine 90 % din orice discutie . Vreau sa invat cum sa vorbesc si sa profit la maxim de aceasta oportunitate . Simt ca am aptitudinile necesare , dar cel mai important este faptul ca am un apetit , o sete de cunoastere pentru tot ce e nou . De aceea imi doresc sa particip la acest proiect: sa invat cum sa ma exprim , cum sa ma dezvolt cat mai frumos pe viitor si sa ma descurc in orice fel de provocare sociala , fara sa ma gandesc ca nu le pot face fata sau ca am fost banala .

Imi termin de baut cafeaua, imi pun ipodul in buzunar si ma indrept spre Oratwar. Azi e o zi buna de invatat lucruri noi. Ar fi si pacat sa nu profit de acest lucru. Doua ore mai tarziu , o sun pe mama : ” Au fost cele mai intense 2 ore din viata mea. Faptul ca un profesor este dispus sa-ti intinda mana si sa te ajute sa iti descoperi potentialul,sa te indrume spre cai despre habar n-aveai ca exista e extraordinar.”
Asta a fost prima mea impresie. Mi s-a oferit o imagine clara, de ansamblu despre ce inseamna arta vorbitului in public. Apoi mi-am dat seama ca e necesar sa stii cum sa vorbesti , cum sa iti cosmetizezi cuvintele in functie de emotiile pe care le simti si cum sa te descurci in societate , fara sa te impiedici de faptul ca nu stii sau nu poti sa te exprimi si sa socializezi cu cei din jurul tau.

C.F.

Sedintele 3-4:Lucrurile devin foarte serioase si ambitia de a face din tine un bun orator creste.Pe masura ce ambitia creste.creste si increderea de sine.Am invatat multe lucruri,diferite tehnici foarte interesante.In aceste sedinte ne-am concentrat atat pe continutul discursului,cat si pe modul in care il voi tine.

E.

Sedintele 2 si 3: Lucrurile incep sa se dezmorteasca, motivarea sa creasca, iar ritmul in care se munceste sa devina mai alert. Oratoria inseamna motivare, incredere si emotie!

E.

Participarea la aceste cursuri ma ajuta in primul rand in profesia pe care vreau sa o urmez, cea de avocat si unde stim foarte bine ca, in afara de cunostintele juridice, conteaza foarte mult modul in care te exprimi, in care relationezi cu persoana pe care o reprezinti si modul in care pledezi.

Consider ca pentru a fi un om complet, am nevoie sa stiu cum sa vorbesc in public, la fel cum am nevoie sa citesc, sa-mi formez o cultura. Vreau sa descoper adevarata arta a vorbitului in public, pe care foarte putini oameni din societate o detin si sunt 100% sigura ca aici, la Oratwar voi ca gasi calea catre aceasta arta. Imi place ca este un lucru exclusivist, care nu se gaseste in acest moment in facultatea mea, desi e imperios pentru dezvoltarea oricarui om care vrea performanta.

Primul curs din cadrul Oratwar mi-a oferit o imagine clara despre cum sa incep pentru a ma dezvolta si implicit pentru a invata oratoria. M-a luminat destul de mult.

A.G.

Ziua 1
Un pic de gimnastica ca sa nu facem intindere… la vorba. Lasam genuflexiunile, flotarile si pasul strengarului pentru cei mai vioi.

Limba se dezleaga bine cu un pahar, dar si mai bine cu exercitii specifice pentru buze si limba. Cuvintele ne ies din gura mult mai clare si parca si fata e mai expresiva.

Consoanele in vorbire sunt ca basul in muzica. Ele dau ritmul. Dar cine vrea sa auda un solo de bass? Monoton, infundat si fara gratie, parca evoca un mars funebru. Melodia prinde viata cand se alatura si chitara. Cu ale ei note cand ascutite, cand blande, cand tipatoare, cand mangaietoare, ea imprima personalitate si eleganta. Chitara reprezinta vocalele. Si consoanele si vocalele sunt instrumente naturale ale vorbirii, trebuie doar sa le gasim armonia.

Cu alte cuvinte: trebuie sa-mi scot prunele din gura pana nu se fac tuica!

F.C.

Ceea ce m-a determinat sa particip la acest proiect a fost pasiunea pentru oratorie,dorinta de invata cum sa vorbesc in public,cum sa fac o sala sa simta emotiile pe care vreau le transmit.Prima intalnire mi-a placut foarte mult,m-a facut sa vad ceea ce trebuie imbunatatit la mine,ceea ce as putea face pentru a imbunatati.Domnul profesor mi-a deschis ochii,m-a facut sa imi dau seama ca trebuie sa fiu constienta de ceea ce se intampla in Romania,si ca nu e totul roz asa cum credem uneori.Mi-a placut faptul ca este sincer,si ca pune pasiune in ceea ce face.Vreau sa-i multumesc pentru ca desi am avut 2 intalniri pana acum,m-a facut sa am mai multa incredere in mine.Va multumesc!

B.

Ma aflu la a 3-a sesiune de intalniri si daca ar fi sa rezum as spune despre:

prima intalnire : ca a fost un disconfort benefic – nu ma asteptam sa ies atat de repede din zona de confort.

a doua intalnire: a fost despre mine nu despre oratorie; sau dupa cum am inteles eu: discursul oratoric este in mare masura si despre cel care il sustine. Daca vorbitul in public nu obliga la un “match” intre speaker si subiect, oratoria da.

A.A.

Domnule profesor, va multumesc pentru tot ajutorul acordat! Ati avut dreptate, aveam nevoie de niste suturi serioase. Norocul meu a fost ca am avut si cine sa mi le dea.
Acum chiar sunt fericit! Recent ma intreba un amic daca am castigat la loto sau daca am baut ceva, ca par prea fericit fata de cum ma stia el. Daca ma mai intreaba, o sa il trimit la dumneavoastra.
Cred ca sunteti cea mai competenta persoana pe care am intalnit-o! Felicitari pentru munca depusa! Cu mine a dat roade.

C.L.

Buna ziua!
Va multumim pentru tot efortul depus si pentru implicarea dumneavoastra in ceea ce priveste dezvoltarea noastra personala. M-as bucura tare mult sa putem continua cursul dumneavoastra si in anul 2.
Sper sa aveti parte de o vara frumoasa! 🙂

T.A.

Buna ziua dom’ profesor!:)…cu siguranta imi doresc ca si in anul 2 sa continuam cursul pe care l-am inceput cu dumneavoastra….asi fi foarte bucuros sa stiu ca nu exista nici o problema in continuarea cursului…va doresc o vacanta placuta si toate cele bune!

B.A.

Buna seara! si eu as fi incantata sa continuam acest curs in anul 2. Vacanta placuta si dvs.

A.R.

Cu totii ne-am dezvoltat, mai mult sau mai putin, fiecare stie, dar cu siguranta fiecare dintre noi a deprins abilitati noi, folositoare in viata de zi cu zi.
Sunt sigura ca mai sunt multe de invatat si nu numai si astept anul II !
Andreea R. an I, design.

D.T.

Buna ziua!, pentru a face ceva trebuie sa-ti doresti, iar pentru ca iti doresti , mereu se gaseste o modalitate de a-ti expune dorinta si de a o satisface, la noi mai mult e o necesitate.
Va rugam frumos de a ne bucura cu prezenta dvs. si in anul 2 la un obisnuit curs si tare benefic pentru noi studentii de la design. Va rugam sa aveti rabdare de a ne imparti cunostintele dvs. cu noi necunoscatori de ratiunea lumii. Va rugam sa fiti alaturi de noi nu numai in anul 2 dar mult mai mult.
Cu stima si respect D T. Studenta an I, design. 🙂
PS. multumim de urari, va dorim la fel o vacanta frumoasa, linistita si plina de veselie. Multa sanatate!

A.A.

Multumesc frumos pentru urare ,dar sper ca in anul doi sa continuam cursul dumneavoastra pentru ca da roade si nu as vrea sa incepem un lucru si sa nu il terminam frumos si chiar cu rezultate mai bune decat in anul I.
Va doresc o vacanta minunata impreuna cu cei dragi!

E.

E minunat ce citesc ! Esti un OM atat de frumos ! II sunt recunoscatoare vietii ca,intr-un fel sau altul, intamplator sau nu, a facut sa te cunsoc! Castigul e din partea. Imi doresc ca intr-o buna zi sa poti spune acelasi lucru si despre mine…

E.

Eu nu prea stiu ce sa zic sincer, dar vreau… Inainte sa intru la facultate nu stiam nimic despre profesorii de aici, Eram oarecum speriata, insa am intalnit oameni care imi sunt alaturi si care ma incurajeaza. Sa nu credeti ca va lingusesc, pentru ca nu imi sta in fire, dar sincer va spun ca sunteti unul din profesorii pe care imi doresc sa nu ii uit vreodata. Ati stiut si stiti cand si cum sa imi dati un sfat, sa ma incurajati, sa imi spuneti cand gresesc, si sa aveti grija nu numai de mine ci de toti colegii mei din anul 1 actorie. Ma bucur enorm ca mai exista oameni ca dumneavoastra, care au curajul sa ne arate realitatea dura zambind, si sa ne zambeasca din suflet.

L.

Sunteti un om de mare valoare ! Romania are nevoie macar de 1000 de oameni ca dumneavoastra !!! :*:*:*:*

A.C.

Domnule profesor…. eu personal va multumesc din suflet CA EXISTATI!!! Va pup dulce si va imbratisez cu mare drag! :*:*:*::*:*

V.G.

Pentru mine e o onoare ca am ajuns aici,dar mai mare mi-e bucuria cind simt ca am dat de niste oameni minunati!!!
Domn.profesor va RESPECT!!!

P.

Superb! Va multumim ca existati! Si cred ca spun asta din partea mai multor oameni…

Tsuna

IL VOTEZ CA PRESEDINTE, CINE E CU MINE ?

CoŕTez Ps

Mi-as fi dorit sa am profesori cu o asa gandire.

MARIO M

DE CE ASA CEVA NU SE PROMIVEAZA PE TIK TOK LA TELEVIZOR INLOCUIND MIZERILE ALEA DE STIRI FALSE CARE NU TE AJUNA LA NIMIC

977

Va rog din sufletul meu sa ii spuneti aceste cuvinte profesoarei mele de matematica.

95

Trimite-i video-ul. Dă vina pe noi. Spune-i că: „e unul, tot cadru didactic, care zice… altfel”.

user6370433207596

Eu asa mi-am crescut copilul,cu respect fata de el,si rezultatul este minunat.

Ale

de ce acest video nu este viral?

Irina

Nu puteai zice mai bine 😊

Sava

Uite oamenii ca dumneavoastra ar trebui să predea.

Alexandra A.

doamne cat ma bucur sa stiu ca exista oameni cu mentalitatea asta 🥺❤❤

Closed

Candidați ca președinte… VĂ votez chiar dacă n am 18 ani 🙂

158

Cat de adevarat

Elisa

În sfârșit, cineva care ne înțelege.

Tsubaki

Dc nu e tata ca dumneavoastră

Seba

VA VREM PREȘEDINTE❗❗❗

47

Profesorii de facultatea mea trebuie sa vada filmul asta 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

R.D.

Asta gândire sănătoasă…. Nu ce se promovează,, vulpita,, de ce nu cheamă oamani de genul la emisiunile TV…. E clar..

abjjsjsj

Mi-aș dori un tată da dumneavoastră, mai rar oamenii care să gândească așa.

Bianca

în sfârșit cineva care ne înțelege

Irina & Quick

Nu găsești prea des adulti cu o așa gândire adevărata și corecta.

30

Exact ceea ce nu inteleg posesorii de educatie sau parinti, respectul nu trebuie tras de coada. +peretii plini de carti din spate mi au captat atentia.

MJ

Sa auda si ai mei asta…

C.N.

Multumim ca sunteti vocea noastră.

Valiii.777

Felicitări, ai adus la iveală adevărul ascuns de multi.

17

Atât de multe vorbe frumoase, și simple..frumos!

Flori

Ai tot respectul meu

B.A.

„Mai intai de toate te respect ca si om pentru ca si eu sunt unul.

Apoi te respect după modul in care ma tratezi”

Aveți mare dreptate, domnule!

thinkerjsp

Domnule, sunteti o scanteie de speranta pentru educatia din Romania.

B. Alex.

Bravo! Asta ar putea sa salveze o generatie! Suntem un neam de bombardieri si ar trebui sa ne schimbam, macar de dragul civilizatiei la care visam.

Goodvibes

As vrea ca toți sa gandeasca ca d-voastră, la profesori ma refer. La liceu le sunt taiate aripile si sunt mereu umiliți.

I O A N A

Mai multi oameni de genu va roggg.

stefan

Dati un premiu acestui om.

_vali.rg_

Doamne omul asta e genial!

delailu

Vorbe de duh!

𝓢𝓲𝓭𝓸𝓷𝓲𝓪

Videoclipul asta merge direct pe grupul clasei‼❤

Stefan

Profesorii mei erau exact tipul de oameni conunisti cu principii invechite. Daca vreodata candidati aveti votul meu 🙂

dragan

OMU ARE PERETI DIN CARTI

Deimus

Acest om mi-a castigat respectul vorbind despre respect.

Gia/Gi/Liz/Pancake/Cakey

Doamne, cat adevar!

hxria18

Il votez ca presedinte.

Bruhh

Asa mi sa intamplat in clasa 1….. profu care ii aveam isi batea joc de mine, dar tot voia respect…..din cauza lui veneam acasa mereu plangand….

alright

Vreau ca toti profesorii sa vada asta.

A.S.

Adevăr grăiești nene.

A.A.

Domnule, aveti mare dreptate!

F.T.

Peste 2500 distribuiri, legenda spune că toate au fost direcționate către părinți.

Ș.P.

Ai mare dreptate, păcat ca puțini gândesc așa.

F.S.

Sa i dea cineva premiul, ca merita cu tot respectul.

tudy_30

Rar oameni asa luminati!

♤♡PUBG☆♡

Respect din partea mea, chiar asa este.

Andrada

Bravoooo…💯💯💯cel mai adevarat …

6

Îi trimit lu mama.

Adina

Va respect jur🥺❤️

Alexia

Doamne, daaaaaaaa asa trb sa fie si profii nostri.

matei

Spune i asta profei de latina si romana si ti dau un Ciucaș.

Jojiiii

Vreau sa salvez clipul

CipriRo

de ce n am profesori ca el 😦

Razvan Alex

m as uita toata ziua la persoane citite ca dvs

Chr1s._101

In sfarsit cineva care intelege…

ThatRandomDude

Wow, am rămas cu gura cască… Dă-ți share bajetzii

Andrada

Sa trăiți 100000 de ani ♥️

Ciprian A.

Aparent inca mai exista oameni cu creier in romania, am avea nevoie de persoane ca el la conducerea țării, dar cerem prea mult..

Floricel

As vrea sa ajunga asta la toți profesorii mei din generală/liceu si la doamnele directoare.

Denis S.

Genial clipu , daca ar fi inteles si de cine trebuie ar fie miracol !

Vicențiu V.

De ar fi asa toti profesorii…

Robert

Cel mai bun tik tok. Educatie lvl 99 ❤️✌🏻respect

alex

Omul asta merita tot respectul.

Bița C.

Nu credeam ca mai gândește cineva ca mn! 🤷‍♀️💎😜

Lili

În sfârșit un om cu capul pe umeri!!!

Elena

Dooaamnnee,de ar gândi toți așa ca dvs!

0

Vreau profesori ca și tine!

0

ACEST VIDEOCLIP ESTE PENTRU TOȚI CEI CARE SPUN CĂ TIKTOK NU NE ÎNVAȚĂ NIMIC

0

Respect, foarte adevarat.

6ix9ine

Primul om care înțelege copiii.

J.C.

ai dreptate!

Cont închis!!!!!!!

Mama cat de bine vb omul astaaa!!!!!

Iulian C.

Eu învățând cu doamna director in clasele 1-4 imi luam castane cu un inel de aur in cap si aștepta să îi zic sărmana cand ne întâlneam pe strada.

KENY’S S1D3

Da eu mi-am luat bataie de la învățătoare intr-a 4-a ca m-am intorst sa cer un corector.

hi

Doamne ce minte deschisa are omul astaaa♥

viomit66

Oamenii cu gândire sănătoasă nu ajung președinți, pentru că sistemul care conduce lumea nu vrea asta! Luptați să dărâmați sistemul!

Chindris D.

BA VREI SA-MI FII PROFESOR

@alesia__0

Videoclipul asta este adresat în special fostei mele învățătoare din 1-4.

Diaconu F.

Corectă gîndire. Felicitari!

Alexandra🧟

Câte cărți are in spate bai doamne dacă citesc 10 dintre ele sunt multe.

L💥A💥 V💥I💥N💥I💥U💥

Îl vreau ca profesor

Fire Wølf

in timp ce ma uitam la asta ma gândeam la profesoara de geografie 😂

alexia

O sa arat clipul asta tuturor babelor din tramvai care mă înjură)))

BILLIE EILISH

ADEVĂRAT!

alexa

Doamne, am găsit pe cineva care ma înțelege 🙏🙏

0

acesta este un inger oamenilor..

danyela

Cât adevăr!!!!

miai

Uitati un continut bun

0

Il vrem presedinte

߮߰🤍

cata deptate ai😔✊

Zenitsu

Numai mie mi se pare ca are vocea foarte liniștitoare?  P:S Mare adevăr graiti.

Roxy PS

Mă înclin.

valeriaaa16

un om foarte înțelept

mia._.miun.yongi

adevărat .daca ar înțelege și profesori ăștia.

Andreea

Dacă ar auzi și ai mei asta…

Hi Cookies🍪 😀

cât adevăr

Miruna M.

Poftim, ți-a căzut asta👑!!!!

Zamfirescu N. A.

De ce exista asa putini oameni cu gandire la nivel asa de inalt ca dumneavoastra ?

magearucorina

bravo foarte adevarat ❤❤❤

Lyx

tre sa ii arat asta mamei 😀

David54

În sfârșit cineva care ne înțelege, wow!!!

Luminita S.

Corect , corect , corect

user7777777777777777777777

Atât de adevarat!

Livia

DE CE NU TE BAGI IN PARLAMENT, TE VREM PRESEDINTE

NotYourUsual

PRESEDINTE.

TonyLover271

Il vrem presedinte!

il vrem presedinte!

Bogdan G.

In Romania, in general, oamenii ăștia sunt underrated

S. Melissa

Asta ziceam si eu adica tatal meu vitreg imi vorbea ff urat si vroia respect din partea mea.

user1487318952231

Bravo stimate domn ma înclin în fața DUMNEVOASTRĂ

P. Daniel

Foarte adevărat!

0

Bravo bravo,asa este.

Mihai S.

În sfârșit un om cu gândirea asta..

Chelutzu

Copilul omului asta are o viata buna

qnwwa

Țineți 👑…..o meritați ✨😌

0

Dacă ar gândi toti asa…

Zamolxis

Oamenii care pot aporta ceva societății. Lucruri de acest gen trebuiesc promovate. Sa ne ridicam pălăria în fata lor. 👍

Fiat.450

adevarat, bunica mea ma bătea mereu la cap sa o respect pentru ca a fost profesoara.

🇯🇲𝙰𝚗𝚍𝚛𝚎𝚒🇯🇲

te pup să apară pe protv că înebunesc

Sanda T.

Doar eu îmi doresc acel perete de cărți din spatele lui?! 😍

kiddo

votez presedinte cine e cu mine

Stefan D.

cat de adevarat

katya🕯

Aveti tot respectul meu 🤚❤

тикандтак69

ASA ESTE

user2009478278410

Tare

Dinu

bine zis

sebiq

M-ai convins de cand am vazut biblioteca de cărți din spatele tau, respect!!! ✌

@ruben_cosovan

Adevărat

lolzzz1234

Cat adevar❤️🥺

rucsana

Daca ar exista mai multi adulti asa…

Tik Toker

Iohannis nici nu se compara cu acest domn!!

David

Sunt de acord si nu pt ca sunt un copil ci pt ca educatia din romania e slaba

I am trimis asta mamei :)))

Little Chimneysweep

Asa da gândire.

gdhsjsnje

doamne ce bine spuneti

0

vero

@claudia_buleu43

cata dreptate…

sacul

ROMANIA AR AJUNGE DEPARTE DACĂ ACEST OM AR FI PRESEDINTE

𝒟ℯ𝓃𝒾𝓈𝒶 ℰ𝓁ℯ𝓃𝒶

Asta da gândire sănătoasă! Bravo!

@christina_krss

eu îl votez ca președinte ce zici?

Ale💓

sa stiti ca toata generatia asta va iubeste:)

Fallow back

WOW CÂT ADEVĂR

Alexandra💋

gîndire corectă, aplauze🙌✨

Alexandra💋

TE VREM CA PREȘEDINTE!

Andrew

Prea adevărat

Adrian F.

adevar graiesti!

Howdy !

Stie omul asta mai mult ca directorul școlii mele..

🧚

Doamne…ce bine ați spus-o!Respect!💖

user6762293087157

Adevărat. Respect omule

Luca T.

Este adevarat

deea

Doamne cât de adevaraaaaat!!!

Gheorghe

e adevarat

Sandra Maria D.

cat adevar..😢🥺

Dia

domnule, vreau sa fiti presedinte! 👍🏻

Monica

Cât adevăr 👏👏@

Albert

un om adevărat care știe ce zice nu ca unii

ur mom

TOT RESPECTULLL

Olivian I.

acest om are respectul tuturor copiilor

🙏

🦕delia

Meritati sa fiti presedinte

Rebeca

Cât adevăr in acest videoclip! Păcat ca uni părinți nu înțeleg acest aspect !😔

Vladxx

insfarsit un om care ne ia apararea🙂

N. Italia 😇💔

ce-a mai mare dreptate va respecta

0

Mama, tata, foarte adevărat 🙏🏻 De ce nu sunteți președinte 😪

Bogdan P.

mai rar oameni asa

maryo_c.

Uite om cu creier

1

acest om violează răul , transformând-ul in bine ;-;

dani

adevarat

sloboz

îi trimit asta lu mama clar

joo/Oprishel

Domnul acesta trebuie sa fie presedinte

A Nobody

foarte bine zis

Я как болт…

Esti super

MelLoN

Exact profa noastra de romana ne dadea 6 pagini de invatat perfect de pe o zi pe alta in clasa a 7-a si ne zicea ca ne trateaza „egal”

buracion9

așa ma gândesc și eu dacă tu nu respecți eu de ce sa te respect? nu contează sa fii mama tata o data ce nu știi ce e respect

hihi

Spune-i și mamei mele

Berty

Măcar dumneavoastră sunteți normal !

Ⓒⓞⓡⓘ

Ce vorbe mari și pline de adevar!!!

🥀Lisa🥀

Va ador

ArturoMagnatul

toate cartile din spate sunt citite de tine?

Bianca_saven

As vrea sa am asa Parinte

user4572963179611

Ai dreptate să știi…….

C. Emilia

Doamne… cat adevar ! 🧡🧡🧡

Lidia

No că asta e 100% adevărat, chiar o voi trimite pe grupul clasei, poate își dă și diriga seama de ce nu o respectăm…

𝐍𝐮 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐞𝐳 𝐚𝐢𝐜𝐢

Cata dreptate!Foarte adevarat!

Dory

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Bine punctat.Felicitări!!

T. Onoaie

Bravo sunteți un adevarat înțelept aveți respectul meu

alex t

Eu p asta il vreau presedinte

Mathias Schnel

Adevarat

Daniel Pizza

uau exista cineva bun pe lumea asta

Blue

Cred că aș putea să-l ascult pe omul ăsta toată ziua

Eva

ai spus unele dintre cele mai mărețe și adevărate cuvinte

Adnana._medeya

Ai mare dreptate!!!

Stanof Gaby

adevarat respect

andrey.dlv

adevarat🙏🙏🙏🙏🙏

0

asta e cel mai corect om de pe planeta juuurr

buna ionut adrian

Mama ce vorbe adv jurrr 💓🥰🥰

Vieru F.

Cuvinte de aur. Respect

Clover

MULȚUMESC MULT!!!!!! DOAMNE AJUTĂ CĂ AM DAT DE TINE!

?-?~?-?

Mcar sa existe un om cu minte pe tik tok :), respect

melindatamas50

ce bine dacă ar auzi persoanele cu nasul pe sus

ALUCARD

ăsta om cu minte nu ca alții

M. Minciu

Mulțumesc, domnule profesor .RESPECT 💐

Bella Bell

jos palaria domnule!!!!

just_myself

in sfarsit un om normal pe tik tok

Maria

TREBUIA SA FII PRESEDINTE😤 Am tot respectul pentru tine👏👏👏👏

i ❤ ur mom

foarte corect!🟩🟢💚

bia1234

le trimit asta la toți profesorii noștri

Aura

cât adevăr! în sfârșit am descoperit ceva interesant pe tik tok. Mulțumim frumos pentru sfaturi!

Zbtw

Spune i asta profesorului meu de fizica

.SELLY.

Președintele româniei , direct

0

Patriot Român

@_brianna.enache_

vreau un asa profesor 🥺

🤷🏻BIA🤷🏻

Multumesc’

dark angel

un om de nota 1,000,000

🤍Daria🤍

Ii trimit asta profesoarei de romana care nu ma suporta si ma considera o criminala

Luiza Madalina👸

Corect👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍

Vlahuiz

Ba zici ca tu esti dana budeanu

user555555555

Esti cel mai bun om, pe care l am văzut vreodată.

Inteligența maximă!❤❤

green._.gum

Foarte frumos…fără cuvinte are cea mai mare dreptate

#kintila. Ro

Tot respectul pentru oamenii care înțeleg și susțin copiii

alex.lucian21

Nu vor intelege niciodata!!

Doar Nikolas

Cu asta sunt de acord👏

0

Ce deștept ești!!

Moff : )

Trebuie să i trimit asa lu mama :))

N. Sipica

In sfârșit o gandire lucida si corecta, respect numt asta, daca si restul ar fi asa altfel ar fi relatiile dintre copii/adolescenti si parinti

V. Bucur

foarte adevarat

𝐒𝐨𝐟𝐢🤍

Va rog sa canditati la presidentie ca eu o sa va votez:)

Mārie Mārie

asta trebuie sa io trimit doamnei diriginte!🙂

Teodor Popa

ai respectul meu

vale🌷

Foarte adevărat!

Bogdan

Jos Iohanis, sus domnu ăsta căruia nu îi știu numele

îngeralb

din pacate ptr societate nu mai există astfel de profesori cu o gândire așa cerebrală.

regularly

mă regăsesc din pacate in multe din videourile dumneavoastră :((

0

ESTI CEL MAI TARE OM PE CARE LAM VAZUT!!🙂🙂

Andreea

Foarte frumos 💞

Valentin

felicitări .

user549360217446

într-adevăr, aveți mare dreptate. mulțumesc frumos, in sfârșit cineva care înțelege. Respect

Schwarz F.

Câtă dreptate, respect!

🔥_E.L.E.N.O.R.E_🔥

Complet adevărat

Paul

Daca o sa ajungi presedinte, tara asta o sa se schimbe in bine!

Azrael L.

Adevārat! Dmna noastrā de geografie ne spune copii cu handicap.. 👏

z66666

Voi salva acest videoclip 😀

Musy

ADEVĂRAT! No stai amu sa ii trimit eo asta lui mama! MAMA FRATE OMU’ ĂSTA TRE’ SA FIE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI JUR!

Raisa🩷

Domnule , pentru acest adevăr va dau un follow

aca

SARUMANA ZIUA BUNA

@podinamirela

om inteligent

Vanatru

de ce sunteti asa de putini oameni ca tine,… ahh

Hide

La asta mă gândesc si eu in fiecare zi

hamster

doua cuvinte domnule… Vă respect

Hide

Asta at trebuii sa fie presedinte

💕Amy💕

Adevărat !!👏🏻👏🏻😊

0

poți să fii profesorul meu te rog

Madu

Mulțumesc ca ne înțelegi

wixn3va

Adevărat

cpr

Asta sa i-o ziceți lui mama:’

𖤐Midnight𖤐

Din primele secunde mi-am adus aminte de profesul de germana din clasa a VI-a

el nu ne respecta,dar cerea respect de la noi 🤦‍♀️

THE STUNS

tot respectul

♡𝐌𝐢𝐬𝐨𝐨♡

Foarte adevarat!🤗

andreea

Mare dreptate😊👌

A. F. Ioana

ii trimit lui taica miu:)))))))

Alex 08

Eu il votez ca presedinte, cine e cu mine?

@mmmariatiktok

corect9👌

Adelina🦦

foarte adevarat

AGHEU

ce bine le ai zis ca mie in special nu ma descurc si tot eu sunt de vina ca nu invat

IOACHIM.FF

multumim ca ne luati apararea

🥰Criss_tinaa🥰

acest video se potriveste părințiilor mei…..

Zenitsu23

domnul acesta este a fost și va fi un om mare

Mihaita_Official

ar trebui să fi președinte.Romania ar fi o tara mai buna

Valeria~

Jos pălăria! Respect maxim, domnule 👏🏻

Darius Bogdan

bine zice

Lau _Laurentiu

Dumneavoastră meritați tot respectul 👏👏

S🌟

Bă ce dreptate are👏👏👏👏👏👏

Sabin Andrei

Presedinte ….!

Adina

Cat de frumos și adevărat! 😊

𝑴𝒂𝒓𝒊𝒂 𝑵.

Mama mea spunea la fel,ca respectul nu are legatura cu functia,varsta,pozitia sociala!Perfecta dreptate aveți! 👏🏻👏🏻

V. Foldvari

Asa da

Foarte adevărat

Jos pălăria

rosu

Puteti veni la mine la scoala, va rog!

your mom

multumesc, iti multumesc pentru ca spui adevărul

Flavius

Este foarte adevărat

@claraclara003

cel mai adevarat video vreodata

idk

domn profesor Președinte!!!

{REMUS}

respekt în sfârșit un Om cu minte în cap!

shsh

avem nevoie de mai multi profesori cu mentalitatea aceasta

A. Mihalcea

În sfârșit cineva cu o gândire sănătoasă! Respect 🙏❤️

C

Le-am trimis asta părinților mei. Pariu că vor veni la mine cu cureaua.

Hypnxs 💖

poftiti v-a cazut asta 👑

@anastasiapopa22

faceti l prededinte❤️

A.Minculescu 9f

bravo ma imi place de tine mancatias

Ramurica Creny

Foarte adevărat!! Si eu am un caz cu o profesoară (fiindcă eu nu am părinți și își pot bate joc de mine)[weep][weep]

Hannah

doamne! in sfârșit cineva cu minte

F. Emanuel

Un om foarte inteligent

Flavius P.

mulțumim pentru susținere ♥️♥️♥️♥️

Silviu

ai dreptate dar din pacate nu e așa, realitatea e alta

iareu

un om spune o normalitate ce spune pe romaneste cs tie nu iti place altuia nu ii face

Maria

adevărat….mai e și când te amenință cu notele proaste chiar dacă nu ai făcut ceva….😟

Bee

te iubesc si te ador 🥺❤️

Claudiu D.

Profa mea de geografie i-a pus unui coleg 2 din cauza ca a intrebat unde este pe glob Dubai

gabriela r.

corect!

criss💜

bună ziua puteți să fiți președinte sau măcar profesorul meu?!?! esti geniallll❤❤❤❤

tya

ÎN SFÂRȘIT, MULTUMESC…🧘🏻‍♀️😊🤧

Darius

nu vrei, sa candidezi la presedintie, cred ca nu as fi singurul,care te-ar vota 🙂

0

FII TATĂL MEU

ZÂMBĂREȚII

Bine măăăă

De la mn ai respect

SKILL

Pentru asta te respect

Raul Alcapone

prea adevarat 👏👏👏👏

user000575

Asta ar trebuie vazuta si de femeile de serviciu

Miraj.miraj

Greetings from Iasi – facultatea de arte și design !!! 😊❤️

user06485

mare dreptate are💪💪👍👍👍

@ilinkaaaa @maia.bd @emmananau

hai sa l luam de diriginte

robert

Doamna Dirigintă… Dacă vedeti asta sa nu vă mai întrebați de ce vă comentez

Andrei

exact la scoala cred ca doar 2 profi ne respectă

jugu

Respect omule! 😱grea viața de copil in ziua de azi, și profii cu preferații lor🙄🙄

veve

Foarte adevărat vă ador și mare respect!

rianna🎭

spam cu:❤️toti copii 😂

@frraaann__ @daria.chereches :))))))) asta ii zic la diriga data viitoare

LucaSRDK10

Atât de adevaratttt

Hakan

cati copii ii dau dreptate(repet doar copii)😂😂

Anime Fan

Ce pacat ca nu pot sa.i dau tag lui tata si profesorilor

fabi că de ce nu🤪

domnule aveți cea mai mare dreptate ms mereu sunt înjurat agresat și nu pot spune nimic că spun că sunt mai mari ca mn și trebuie săi respect

F. Gabriel

Ai cea mai mare dreptate ai tot respectul din partea mea bravo !

Ⓢⓣⓔⓕⓐⓝ

Legenda spune că profesorii/copii profesorilor nu au dat LIKE.

Carol Lungu

atât adevar

S1DZ1

Acest om este o legenda

Alex

daca ar intelege si doamna diriginata ca daca nu ar mai urla din toti plamani la mine nu as mai comenta inapoi….da cand o sa termine o sa o fac si eu

sophi.amihai

adevarat 👌🏻👌🏻👌🏻✨

gea 🦋

daca trimit asta pe grupul clasei imi e sa nu ma 😵

R. Marin

17.septembrie

o intrebare: CHIAR EXISTA PERSOANE DE GENU? respect+

︎︎ ioanaaa

Câtă dreptate!

FL14『M』

ai tot respectul meu 👍

Chad

IOHANNIS N.ARE SANSA IMPOTRIVA TA

Black Night

adevarat ce dreptate ai

Narcis

sunteti un erou pentru mine prin acest videoclip

Albert Lorinczi

Bine ai zis

M

Exact, dacă ar fii toți Adulți așa

baby_e_l_a_

de ce nu avem oameni de genul și în parlament ?Sunt eu adolescent dar îmi dau seama ce se întâmplă în parlament acum!Tot respectul pentru dumneavoastra

marcuemilia83

Nu înțeleg adolescenta noastră, și daca ei ne jignesc noi ce sa facem? Acceptam, și apoi ne și vorbesc despre onoare , sa NU acceptam.Cu ce am greșit?

Anaenci

Multumesc❤️

Diu

Mai bine nu se putea zice :))

insta – notaleq

meriti sa fii presedintele Romaniei💕

Anda

le zici asta parintilor si te dau afara din casa… ai mei zic : casa mea , regulile mele.

Costinela 🤍

In sfarsit un om cu o gandire excelenta. Respesct!

ILY

O gandire extraordinara, respect 🤗❤️

19

respect

⚜️🧿 𝑨𝒎𝒊𝒓𝒂𝒁𝒚𝒂𝒏 🧿⚜️

respect 🙏🏽❤️👍🏽

L. G. Tincut

Respect…

Oancea D.

Ador ❤️

Bianca 💗

Respect ! 🙏🏼❤

Qysbbahqyns

+ respect

Katsu

genial

user2964339011187

bravoo boss

ari💘

respect❤

Mihai C.

Exact

m

un om de aur 🙏❤

alexandru

ADV RESPECT🧐🧐😀

Howdy !

Respect..😤💖🥺

Alex afb 226

adv

🌟💫ŚŤËLUȚĂ💫🌟

adv

Antonia🦋

RESPECT🙏

Magda

so true

🅱️🅾️🅰️🅱️🅰️❓

respect 🙏

Bogdan P.

respect

staikan

approved

💥Deosebitul💥

Adv!!!

0

Adv

44.katana

Respect ü❤️❤️❤️

-Enzo-🌝

adv

A. Balan

wise words

0

RESPECT MAXIM❤️❤️❤️❤️🤗

bianca🤍

Respect ! 🙏🏼❤

aleee 💕 💗

true

yeogin pogtan💥

Da ti la pro tv trb sa vada parintii🤣

Syrena

Respect! 🙏

N. Toma

Bvvvv

Alice I.

Bravooo neneeee👏🏼

user9054933124119

Gandire de diamant👍🥰🥰🥰

Anamaria

respect 🔝

AydinDeea

Respect

Bianca ird

Wow

yo mama

de ce nu sunt mai mulți oameni ca el pe tiktok

A. Orban

Asa i:(:)

gabriel525

daca erau toti profii ca tine nu mai aveam 7 la purtare in fiecare semestru

andra

wooow * sends this to my parents* (:

Cosmin4N

Adv

E. Magdas

presedinte

Bogdanisul 333

Am un profesor cu care fac pregătire și gândește exact ca omul asta, sunt norocos rău

teo🖤

adv

Sergiu Aj

Corect

Fggot Fggot fggot

Ti-a scapat asta :

Alice

Omul-asta e tareeee✌️🔥

@_teodora_.t

il vreau ca presedinte

Ajanav

PRESEDINTE !

citate

spune i asta lu profa de engleza

Scorpion

sa stii ceva nu toti cred ce zici tu sun si oameni care urasc copii inclusiv profesori ii urasc

𝖎𝖚𝖑𝖎𝖆

La noi la școală profesorii fac fițe că nu-i salutăm, dar ei nu salută înapoi, se prefac că nu ne aud.

killer232

in sfarsit cineva cu o mentalitate okey

Aron ClauDiu

In sfârșit un om care, are mentalitatea ieșită din comunism :))

watch.bmw.03

distribuiți video ul acestui domn acesta ne poate schinba sistemul educațional din românia

Luca Matei

Domnule aveti tot respectul meu pentru ca aveti o gandire excelenta si foarte rara

Edi Cristea

Tot respectul!

user6475956899614

Prea putini profi gândesc ca Dvs. Când ma gândesc la liceu îmi fac și acum cruce când ma gândesc la unii profi care n-aveau ce cauta acolo

Aurelian Denisa

De ar gândi toți profesorii ca dumneavoastră…..Felicitari!

Selenaaa

Mi-ar plăcea sa am un profesor pa fel ca dumneavoastră 😔

eddedsiedy

Tot respectul din partea mea!

5

esti noul meu om preferat

Raul Radu

Respect maxim

nr 1 la somn

tipul acesta de profesor as vrea sa am in scoala

John Doe

Foarte putini astfel de profesori … asa ar fi ideal dar realitatea e departe … poate in viitorul indepartat …

Cosmin Marius

Păcat ca doar un număr foarte mic gândesc asa…

Fill Florin

Vreau sa fim prieteni.

Quotes Unleashed

Mare dreptate aveti

Adi Nemeș

Faină mentalitate.

Alexandru Nicolae

domn profesor, va multumim

Crysty

Astă are casa făcută din cărți

Eugen Cristea

bravo domn profesor,excelent!!! mult succesc

david.xxq

Imi plac de acesti profesori ca tine, societatea are nevoie de mai mult, si sper sa reusesti, respect

Vasyle Siritean

bravo, asa gândire de la un profesor m-ai rar

garf

respect domnule profesor! ce materie predati?

Florin Laurențiu

RESPECT

tio

we need more like u

Alex Călugăru

mi-as dori sa existe mai multe cadre didactice care sa impartaseasca aceeasi ideologie cu a dvs. aveti respectul meu

Cătălin Tiron

Sunteți genial! Tot respectul 😁

New

Felicitari pentru ca incercati sa faceti o diferenta!!!! Am lucrat in invatamant 4 ani, si cea mai mare bucurie era cand vedeam copiii incantati

מירצע

Mi-a apărut pe FY, mult respect

răduțel💫

Vorbiți vorbe adevărate, dar până la urmă majoritatea profesorilor(cel puțin cei din gimnaziu) nu prea mai au chef să predea practic

dd

Mi-ar fi placut sa imi fiti profesor, am mai dat de profesori foarte foaarte buni si dedicati meseriei lor si mi-e dor.. toate cele bune❤️

Conț Alexandru

E păcat că un conținut precum acesta… are mai puține like-uri decât una care dansează pe Salam.

AndreiDM

păcat ca nu toti oamenii gandesc ca tine…

HughJass

Mă bucur că am auzit așa ceva de la un profesor

Tudor Tudora

Felicitări pt inițiativă!

1

:)))

Tot respectul :^^^^ cnv care in sfârșit ne înțelege :^^

Andrei

spune-i asta si doamnei mele de mate care ma amenință că pune 2 daca scap pixul

AndreiXSX

Mi-as dori sa-mi fiți profesor!!!

Aveti un respect extraordinar de mare din partea mea! 🥺😇😁✅

Dobrișan M. Larisa

Domnule,aveti tot respectul meu..

tedi.are.vitamine

in sfârșit o persoană care ne înțelege și pe noi elevii , respect maxim pentru toate cuvintele pe care le-ați spus în acest video

Valiku

Respect

closedaccount

fain ar fi sa fie toti profesorii asa

Adrian_ptr25

Ba, asta da profesor!

cosmin._.2020

Aveti prea multa dreptate,daca ati avea puterea altora de a schimba ceva….Altii au si nu o folosesc….

leonardoprahuza16

Daca toți profesorii ar gândi asa, s ar schimba multe lucruri…

Andrei🌳

De ce nu am un profesor ca dumneavoastra?

corina

Da e un bun psiholog și un profesor modern. Cred ca l iubesc toți elevii.

Antonio

Tara are nevoie de profesori ca tine!

maria nicoleta

România are nevoie de un președinte ca dumneavoastră!

0

Asa ar trebui sa faca toți!

oZn

As iubi daca ati fii profesorul meu

moon

Va cazut asta 👑👑👑👑

cristian cristian

ingrozitoare e barba ta..

Răsvan

de ar fi toți profesorii asa ce bine ar fi…

Diana Chereches

Am gasit in sfârșit o minte deschisă, un cadru didactic care gandeste și in afara programei școlare.

Diana Chereches

Sunt eleva la profil pedagogic și pe nici unul dintre profesorii mei nu ii interesează sa ne invete mai mult decât strict ce tine de scoala.

Nimeni nu te învață despre frumusețea acestei meserii, despre bucuria de a împărtăși, asculta, înțelege si iubi sufletele din fata ta.

Ler

ești unul dinte cei puțini profesori care înțelege acest lucru …

Luca Sebastian

Păcat ca sunteți unul dintre putinii oameni cu o asemenea gândire!

Edi Laver

In sfarsit un profesor fara mentalitate comunista.

0

Tot respectul

Stancovici Sorin

nu multi oameni si mai ales profesori gandesc ca si dumneavoastra! Cu deosebita stima va multumesc pentru gandurile dumneavoastra!

citate

meriți să fii ministrul învățământului nu profesor

Stefan Iordache

Respect

petroneeel

Felicitări domnule, sunteți un profesor minunat! Ar fii bine dacă toți profi ar avea mentalitatea dumneavoastră si ar gândii la fel!

bronzikage

Sunteți un om foarte inteligent și as vrea o parte din romania sa fie măcar pe sfert cât dumneavoastră. 👌🏿♥️

TheLost&FoundTwin

Și noi vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru elevii și studenții de pretutindeni, este un lucru extraordinar !!!! Cu mult respect! 🙏

Beatrice Jitaru

Am dat din întâmplare peste pagina asta și m-am uitat la câteva video-uri scurte, deja îmi place ce aud.

Cameliaelena

❤️🙏

Westland Daniel

Mulțumesc !

Daniel Andrei

Multumesc frumos domn profesor! Tot respectul si jos palaria pentru tot ce faceti!

Andres Tulcan

faceti o treaba foarte buna. Sugerez sa faceti o serie de episoade cu critica literară pentru operele de bac la romana, având în vedere cultură dvs.

Maria Mariana

Hmm, mare adevăr spuneti🙏♥️🙏

Iubesc pe Dumnezeu

Mare adevăr am întălnit așa ….

collariu

Unii părinți sunt inconștienti de comportamentele lor și nu pot fi treziți.

Dumitrascu Ileana

Foarte corect ! Mulți părinți pretind copiilor ceea ce ei nu au reușit .

Your Dad

Vrea cineva sa ma ajute sa trimit asta in secret la tatal meu abuziv si extrem de religios?

Alexia Karina

Corect

regularly

aveti mare dreptate

Ionut S`atat

Aveți mare dreptate

Alex Iordache

Respect.

Adina Georgeta

Câtă dreptate are omul acesta 👏👏👏👏

FLAUTUL DULCE

bv felicitari

Chop

Mi-ar fi placut foarte mult ca dumneavoastra sa fiti unul dintre profesorii mei la liceu.

Manuel-Valentin Drag

Sunteti un exemplu pentru toti profesori

Iuxel Apetrei

macar un sfert din oameni ar avea gandirea dumneavoastra, lumea ar fii un pic mai buna 🙂

Brainstorm

Jos pălăria și tot respectul pentru dvs. !

mitrică cazan

As trimite asta pe grupul cu profesorii dar imi e ca dupa imi mai pune si un patru

Razvan Nechita

Apreciez tot ceea ce faceți,sunteți un exemplu demn de urmat!

stefarom18

Adevarat , un om mai drept si corect ca dumneavoastra nu am vazut ❤❤

🫀KENY’S S1D3🦈

Spunetii asta profei mele de mate…

Alex Parahovai

De ce nu pot fi toți profesorii asa de deschiși la minte ca omul asta?

Denisa Monica Popa

pentru doamna de Biologie:

hi

Nu imi vine sa cred ce dreptate are omul acesta…..Bravo!

Albert

tot respectu pentru tine

ioana.

as da orice sa am profesori ca dumneavoastră in fata mea in fiecare zi de școală. va admir din tot sufletul

💫ofensații dracu💫

om înțelept🙏🥇

Georgel

De ce nu îmi sunteți diriginte :’((

Denis Croitoru

un om intelept

user941887

adevarat

Florin Alex

Cât de mult vreau să mă duc înapoi la liceu și să ii arat acest clip profesoarei de mate =)))) ea mi-a fost cea mai rea profesoara vreodata

SerpeNicusor

așa da❤️

André

Aveți cea mai mare dreptate!

Adi

Ce bine că vă avem de partea noastră

Cosmin Marian

înțelept om mai esti ma jur dc nu toti profesori din lume pot sa fie ca acest om

croitoru catalin mih

om cu carte

0

l-ati auzit doamna de mate l-ati auzitttttt?

anonymous

eczact

The Lucian

Voteaza tik tok cu 5 stele sa il salvăm! Copiază mesajul si trimite.l mai departe😰😰😰

Andreinusejoaca

HAI TOȚI SĂ DĂM O STEA LA ZOOM! HAIDEȚI SĂ ȘTERGEM ZOOM! COPIAZĂ COMENTARIUL SI POSTEAZĂ-L LA TIK TOKURI

bred

uraaaa o dat domnu cineva să spună că nu trebuie să respecți pe cineva mai învârstă dacă nu respectă și ei la rândul lor :)))

Andrada ilie

vreti va rog frumos sa ma adoptați ??

ΛΛI N

îmi place perspectiva abordată :))

razvi

te iubesc mult

Arandomgirl107

exact, imi place sa va ascult punctul de vedere deoarece spuneti lucruri absolut adevarate

Elena Jurgiu

Meritați încă 1000 de vieți pentru a învața generațiile atât noi cât și cele vechi.

Mia K.

Felicitări pt mentalitate! Meritați tot respectul 💙

AnaMaria

Mai rar asa gandire

vlad_bnc

sunteți un om înțelept și va respect

ハチ公 💜

Dacă îmi spunea cineva lucrurile astea acum patru ani, acum nu mă chinuiam să o termin…

Ionut Dragan

total de acord cu ce spuneti insa daca as fi inceput munca 1 an nu m-as mai fi apucat apoi de facultate

user879417

👏asa este. Așa se face si in germania . Prima data fac practica in domeniu apoi decid sa studieze acel lucru, dacă își mai doresc.

corina

Dle Prof dvs sunteți o valoare. D păcate mai sunt și nonvalori, Vulpita, Dana Budeanu. Comportament de aurolac. Pe tik nimeni nu i alege?

Razvan Ardelean

Pacat ca avem in jurul nostru prea putini oameni ca dumneavoastra care sa ne incurajeze sa gasim si sa facem ce ne place cu adevarat in ritmul nostru.

Nevrast

eu dupa liceu, am lucrat 3 ani in IT, contabilitate, si dupa am ales sa urmez facultatea de Biologie, a fost cea mai buna alegere sa lucrez inainte.

andree

Exact asta fac

Andrei Grigoras

Foarte adevărat

Narcis Tarabuta

Omule! Ajung sa te ador! 🙏🙏🥰

Sadaca Isabela

Cunosc multi copii care nu erau pregatiti sa isi aleaga drumul dar fiind constransi de parinti, au optat pt “orice,nu conteaza”

New

Un sfat minunat!!!

silviubumbescu

dumnevoastra sunteti o valoare si ca dumnevoastra mai sunt multi altii , tineretul are nevoie de asa persoane

va multumim de sfaturi

O.E.

mare Adevar!👍

George Ionut

Multumesc mult! Era cât pe ce sa îmi pierd convingerea.

user8731523496208

Dacă va auzeam acum 4 ani…

deni

Aveti mare dreptate!!

Jean-Claude Van Damme

total de acord!

Zlatevlad

Frumos

Ur mom

Creier

0

cât adevăr !:(

MLc018

mulțumesc

Lucian Bugiac

Salut, eu sunt clasa a 10-a, și ma gândeam sa urmez o cariera în învățământ, ca profesor de engleză, considerați ca ar merita?

Robert Seby

Aveti o mentalitate genială!

domnule respect si va sustin in tot ce faceti m-am uitat la toate videoclipuri dumneavoastră si am si invatat unele lucruri, multumesc!

Andrei🌳

Toate cartilea le ati citit de acolo ?

MσɾɳιɳɠSƚαɾ

activeaza functia de descarcare ca vr sa le pun pe grupu scolii

Alexandra

Dacă ar fi mult mai mulți profesori ca dumneavoastră școala ar fi alt ceva, m-as duce cu drag la școală!

55Adrian555

adv

corina

Plus ca s din alta lume. Eu trăind în felul meu ca rockerita putini sunt din lumea mea. Nu prea am ce vb decât cu oameni ca dvs.

Doamne ce mă bucur că am dat de dvs. pe for You!!😄

Ale

Așa este

Iulian Valentin Mate

O să te ajut cu inimi cat pot

Alina Cuzuban

Vă ador! Pur și simplu! Cu un profesor ca dvs. aș putea învăța și limba chineză! Felicitări!

t

bravo omule, tot respectul pentru tot ce faci pe platforma asta 🔥

regularly

puteti să mă ajutați, părinți mei după ce îmi cumpara ceva ,dupaia vorbesc urat cu mine si sunt nervoși, de ce?

elena

Sincer, cel mai bun cont de pe tik tok! Super!❤️

Ionela Anghel

😍😍😍😍💪💪💪💪💪🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

CoxKan27L

mulțumesc, m ai ajutat foarte mult